Friday, 2 December 2022

Post Name :- Bihar Police Prohibition Constable Apply Online Form 2022

Total no of post:-689
Are you looking to apply for Bihar Police Recruitment 2022? You are at the right place. Now you can easily Apply Online. recently the recruitment updates notification about the job and the exam will be conducted for 689 post If you are interested to apply for the job you must upload your resume in Govt news alert and subscribe to Bihar Police Recruitment. Once you have done then you will get notifications about the latest Bihar Police recruitment. All the details related to Bihar Police Recruitment 2022 like Notification, Eligibility, Qualification, Age Limit, Salary, Apply Online, Application Fees, How to Apply, etc are given below.

Bihar Police

Bihar Police (Bihar Police ) Jobs 2022 Detailed Jobs Information -



Name of Organization :- Bihar Police

No. of Vacancies :- 689 posts

Name of Post :- Prohibition Constable

Last Date for Registration :-14-12-2022

Job Category :-
Govt Jobs    
Job Location :-
Bihar    
Application process :-
Online    
Official Website :- www.csbc.bih.nic.in

Vacancy Details :-1. Prohibition Constable - 689 posts 

Age Limitation :- Candidates The candidate’s age should be in between 18 - 25 years (for male), 18 - 28 years (for female) Candidates age relaxation of the rules of the post For Post wise Age Details Go To Detailed Advertisement

Educational Education :- Candidates should have done 12th or its equivalent Education from a recognized university. For Post Wise Education Go To Detailed Advertisement

Selection Process :- All Eligible Candidates will Be Selected Based on Their Performance In Written Exam, Interview Written Exam, Interview .

Pay Scale :- Applicants who will be selected successfully against this recruitment they will attain impressive and satisfying salary of Rs. 21,700 - 53,000 .

Application Fee :- General/Obc Interested candidates for the application fee is here - 675 & All other interested candidates (PH / ST / SC) application fee is here - -180

How To Apply :-
  • Job seekers are fascinated to apply for above mentioned positions first off they need to go through the reputable website this is http://csbc.bih.nic.in
  • After this, go to the “recruitment / careers” section on the proper facet of the house web page.
  • Now a brand new page containing numerous vacancies is open to you and you have to go for that one in that you are interested.
  • Examine all records and instructions given at the commercial cautiously.
  • After reading notification, contenders need to fill on-line software form with asked element in correct manner without any sort of mistake.
  • Add virtual pix of photograph and signature, if required.
  • As soon as the application form submitted successfully appliers need to take a printout of submitted utility shape for in addition reference. 14-12-2022.

    Address :- - .

    Important Dates :- -The Deadline For Online Registration Of Applications Is: 14-12-2022 .

  • Download Notification:-    Click Here

    Application Form :-    Click Here

    Q1. What is the date to submit Bihar Police Apply Online Application Form 2022?

    Ans. The Apply  Apply Online  dates for Bihar Police  is14-12-2022

    Q2.What is the age limit prescribed for Bihar Police  Recruitment 2022?

    Ans. The prescribed age limit for  Bihar Police  Recruitment 2022 isThe candidate’s age should be in between 18 - 25 years (for male), 18 - 28 years (for female)  Years.

    Q3. How can I apply for the Bihar Police Recruitment 2022?

    Ans. You can directly apply for Bihar Police   Recruitment 2022 from the link provided in the article.

    Q4. How many vacancies are  released forBihar Police  Recruitment 2022?

    Ans. A total of 689 vacancies are released for Bihar Police  Recruitment 2022.

    Monday, 28 November 2022

    Post Name :- ITBP Constable/ Tradesman Apply Online Form 2022

    Total no of post:-287
    Are you looking to apply for ITBP (Indo-Tibetan Border Police Force) Recruitment 2022? You are at the right place. Now you can easily Apply Online. recently the recruitment updates notification about the job and the exam will be conducted for 287 post If you are interested to apply for the job you must upload your resume in Govt news alert and subscribe to Indo-Tibetan Border Police Force Recruitment. Once you have done then you will get notifications about the latest Indo-Tibetan Border Police Force recruitment. All the details related to Indo-Tibetan Border Police Force Recruitment 2022 like Notification, Eligibility, Qualification, Age Limit, Salary, Apply Online, Application Fees, How to Apply, etc are given below.

    Indo-Tibetan Border Police Force

    ITBP (Indo-Tibetan Border Police Force) Jobs 2022 Detailed Jobs Information -



    Name of Organization :- Indo-Tibetan Border Police Force

    No. of Vacancies :- 287 posts

    Name of Post :- Constable/ Tradesman

    Last Date for Registration :-22-12`-2022

    Job Category :-
    Govt Jobs
    Job Location :-
    Al lIndia Jobs
    Application process :-
    Online
    Official Website :- www.recruitment.itbpolice.nic.in

    Vacancy Details :-
    1. Constable (Tailor) - 18 
    2. Constable (Gardener) - 16 
    3. Constable (Cobbler) - 31 
    4. Constable (Safai Karamchari) - 78 
    5. Constable (Washerman) - 89 
    6. Constable (Barber) - 55 posts 

    Age Limitation :- Candidates The candidate’s age should be in between 18 to 23 Years (Post 1-3), 18 to 25 Years (Post 4-6) Candidates age relaxation of the rules of the post For Postwise Age Details Go To Detailed Advertisement

    Educational Education :- Candidates should have done 10th or its equivalent Education from a recognized university. For Post Wise Education Go To Detailed Advertisement

    Selection Process :- All Eligible Candidates will Be Selected Based on Their Performance In Written Exam, Interview Written Exam, Interview .

    Pay Scale :- Applicants who will be selected successfully against this recruitment they will attain impressive and satisfying salary of Rs.21700 - 69100/ .

    Application Fee :-

    How To Apply :-
  • Job seekers are fascinated to apply for above mentioned positions first off they need to go through the reputable website this is http://www.recruitment.itbpolice.nic.in
  • After this, go to the “recruitment / careers” section on the proper facet of the house web page.
  • Now a brand new page containing numerous vacancies is open to you and you have to go for that one in that you are interested.
  • Examine all records and instructions given at the commercial cautiously.
  • After reading notification, contenders need to fill on-line software form with asked element in correct manner without any sort of mistake.
  • Add virtual pix of photograph and signature, if required.
  • As soon as the application form submitted successfully appliers need to take a printout of submitted utility shape for in addition reference. 22-12`-2022.


    Important Dates :- -The Deadline For Online Registration Of Applications Is: 22-12`-2022 .

  • Download Notification:-    Click Here

    Application Form :-    Click Here

    Q1. What is the date to submit Indo-Tibetan Border Police Force Apply Online Application Form 2022?

    Ans. The Apply  Apply Online  dates for Indo-Tibetan Border Police Force  is22-12`-2022

    Q2.What is the age limit prescribed for Indo-Tibetan Border Police Force Recruitment 2022?

    Ans. The prescribed age limit for  Indo-Tibetan Border Police Force Recruitment 2022 isThe candidate’s age should be in between 18 to 23 Years (Post 1-3), 18 to 25 Years (Post 4-6)  Years.

    Q3. How can I apply for the Indo-Tibetan Border Police Force Recruitment 2022?

    Ans. You can directly apply for Indo-Tibetan Border Police Force  Recruitment 2022 from the link provided in the article.

    Q4. How many vacancies are  released for Indo-Tibetan Border Police Force Recruitment 2022?

    Ans. A total of 287 vacancies are released for Indo-Tibetan Border Police Force Recruitment 2022.

    Post Name :- WCR Apprentice Apply Online Form 2022

    Total no of post:-2521
    Are you looking to apply for WCR ( West Central Railway) Recruitment 2022? You are at the right place. Now you can easily Apply Online. recently the recruitment updates notification about the job and the exam will be conducted for 2521 post If you are interested to apply for the job you must upload your resume in Govt news alert and subscribe to West Central Railway Recruitment. Once you have done then you will get notifications about the latest West Central Railway recruitment. All the details related to West Central Railway Recruitment 2022 like Notification, Eligibility, Qualification, Age Limit, Salary, Apply Online, Application Fees, How to Apply, etc are given below.

    West Central Railway

    WCR (West Central Railway) Jobs 2022 Detailed Jobs Information -



    Name of Organization :- West Central Railway

    No. of Vacancies :- 2521 posts

    Name of Post :- Apprentice

    Last Date for Registration :-17-12-2022

    Job Category :-
    Govt Jobs
    Job Location :-
    All India Jobs
    Application process :-
    Online
    Official Website :- www.wcr.indianrailways.gov.in

    Vacancy Details :-
    1. Jabalpur Division - 884 
    2. Bhopal Division - 614 
    3. Kota Division - 685 
    4. Kota Workshop Division - 160 
    5. CRWS BPL Division - 158 
    6. HQ/ Jabalpur Division - 20 posts 

    Age Limitation :- Candidates The candidate’s age should be in between 15 to 24 Years Candidates age relaxation of the rules of the post For Post wise Age Details Go To Detailed Advertisement

    Educational Education :- Candidates should have done 10th, 12th, National Trade Certificate NCVT/ SCVT or its equivalent Education from a recognized university. For Post Wise Education Go To Detailed Advertisement

    Selection Process :- All Eligible Candidates will Be Selected Based on Their Performance In Written Exam, Interview Written Exam, Interview .


    Application Fee :- General/Obc Interested candidates for the application fee is here - 100 & All other interested candidates (PH / ST / SC) application fee is here - Nil

    How To Apply :-
  • Job seekers are fascinated to apply for above mentioned positions first off they need to go through the reputable website this is http://www.wcr.indianrailways.gov.in
  • After this, go to the “recruitment / careers” section on the proper facet of the house web page.
  • Now a brand new page containing numerous vacancies is open to you and you have to go for that one in that you are interested.
  • Examine all records and instructions given at the commercial cautiously.
  • After reading notification, contenders need to fill on-line software form with asked element in correct manner without any sort of mistake.
  • Add virtual pix of photograph and signature, if required.
  • As soon as the application form submitted successfully appliers need to take a printout of submitted utility shape for in addition reference. 17-12-2022.


    Important Dates :- -The Deadline For Online Registration Of Applications Is: 17-12-2022 .

  • Download Notification:-    Click Here

    Application Form :-    Click Here

    Q1. What is the date to submit West Central Railway Apply Online Application Form 2022?

    Ans. The Apply  Apply Online  dates for West Central Railway  is 17-12-2022

    Q2.What is the age limit prescribed for West Central Railway Recruitment 2022?

    Ans. The prescribed age limit for  West Central Railway Recruitment 2022 is The candidate’s age should be in between 15 to 24 Years  Years.

    Q3. How can I apply for the West Central Railway Recruitment 2022?

    Ans. You can directly apply for West Central Railway  Recruitment 2022 from the link provided in the article.

    Q4. How many vacancies are  released for West Central Railway Recruitment 2022?

    Ans. A total of 2521 vacancies are released for West Central Railway Recruitment 2022.

    Sunday, 20 November 2022

    Post Name :- REPCO Bank Junior Assistant/Clerk Apply Online Form 2022

    Total no of post:-50
    Are you looking to apply for REPCO Bank ( REPCO Bank ) Recruitment 2022? You are at the right place. Now you can easily Apply Online. recently the recruitment updates notification about the job and the exam will be conducted for 50 post If you are interested to apply for the job you must upload your resume in Govt news alert and subscribe to REPCO Bank Recruitment. Once you have done then you will get notifications about the latest REPCO Bank recruitment. All the details related to REPCO Bank Recruitment 2022 like Notification, Eligibility, Qualification, Age Limit, Salary, Apply Online, Application Fees, How to Apply, etc are given below.

    REPCO Bank

    REPCO Bank (REPCO Bank ) Jobs 2022 Detailed Jobs Information -



    Name of Organization :- REPCO Bank

    No. of Vacancies :- 50 posts

    Name of Post :- Junior Assistant/Clerk

    Last Date for Registration :-25-11-2022

    Job Category :-
    Govt Jobs    
    Job Location :-
    All India Jobs    
    Application process :-
    Online    
    Official Website :- www.repcobank.com

    Vacancy Details :-1. Junior Assistant/Clerk - 50 posts 

    Age Limitation :- Candidates The candidate’s age should be in between 21 to 28 Years Candidates age relaxation of the rules of the post For Post wise Age Details Go To Detailed Advertisement

    Educational Education :- Candidates should have done Graduation in any discipline or its equivalent Education from a recognized university. For Post Wise Education Go To Detailed Advertisement

    Selection Process :- All Eligible Candidates will Be Selected Based on Their Performance In Written Exam, Interview Written Exam, Interview .

    Pay Scale :- Applicants who will be selected successfully against this recruitment they will attain impressive and satisfying salary of Rs.17,900 - 47,920/- .

    How To Apply :-
  • Job seekers are fascinated to apply for above mentioned positions first off they need to go through the reputable website this is http://www.repcobank.com
  • After this, go to the “recruitment / careers” section on the proper facet of the house web page.
  • Now a brand new page containing numerous vacancies is open to you and you have to go for that one in that you are interested.
  • Examine all records and instructions given at the commercial cautiously.
  • After reading notification, contenders need to fill on-line software form with asked element in correct manner without any sort of mistake.
  • Add virtual pix of photograph and signature, if required.
  • As soon as the application form submitted successfully appliers need to take a printout of submitted utility shape for in addition reference. 25-11-2022.


    Important Dates :- -The Deadline For Online Registration Of Applications Is: 25-11-2022 .

  • Download Notification:-    Click Here

    Application Form :-    Click Here

    Q1. What is the date to submit REPCO Bank Apply Online Application Form 2022?

    Ans. The Apply  Apply Online  dates for REPCO Bank  is25-11-2022

    Q2.What is the age limit prescribed for REPCO Bank  Recruitment 2022?

    Ans. The prescribed age limit for  REPCO Bank  Recruitment 2022 is The candidate’s age should be in between 21 to 28 Years  Years.

    Q3. How can I apply for the REPCO Bank Recruitment 2022?

    Ans. You can directly apply for REPCO Bank   Recruitment 2022 from the link provided in the article.

    Q4. How many vacancies are  released for REPCO Bank  Recruitment 2022?

    Ans. A total of 50 vacancies are released for REPCO Bank  Recruitment 2022.

    Post Name :- UPPCL Assistant Accountant Apply Online Form 2022

    Total no of post:-186
    Are you looking to apply for UPPCL ( Uttar Pradesh Power Corporation Limited ) Recruitment 2022? You are at the right place. Now you can easily Apply Online. recently the recruitment updates notification about the job and the exam will be conducted for 186 post If you are interested to apply for the job you must upload your resume in Govt news alert and subscribe to Uttar Pradesh Power Corporation Limited Recruitment. Once you have done then you will get notifications about the latest Uttar Pradesh Power Corporation Limited recruitment. All the details related to Uttar Pradesh Power Corporation Limited Recruitment 2022 like Notification, Eligibility, Qualification, Age Limit, Salary, Apply Online, Application Fees, How to Apply, etc are given below.

    Uttar Pradesh Power Corporation Limited

    UPPCL (Uttar Pradesh Power Corporation Limited ) Jobs 2022 Detailed Jobs Information -



    Name of Organization :- Uttar Pradesh Power Corporation Limited

    No. of Vacancies :- 186 posts

    Name of Post :- Assistant Accountant

    Last Date for Registration :-28-11-2022

    Job Category :-

    Job Location :-

    Application process :-

    Official Website :- www.upenergy.in

    Vacancy Details :-1. Assistant Accountant - 186 posts 

    Age Limitation :- Candidates The candidate’s age should be in between 21 to 40 Years Candidates age relaxation of the rules of the post For Post wise Age Details Go To Detailed Advertisement

    Educational Education :- Candidates should have done Graduation Degree or its equivalent Education from a recognized university. For Post Wise Education Go To Detailed Advertisement

    Selection Process :- All Eligible Candidates will Be Selected Based on Their Performance In Written Exam, Interview Written Exam, Interview .

    Pay Scale :- Applicants who will be selected successfully against this recruitment they will attain impressive and satisfying salary of Rs.29800 - 94300/- .

    Application Fee :- 

    How To Apply :-
  • Job seekers are fascinated to apply for above mentioned positions first off they need to go through the reputable website this is http://www.upenergy.in
  • After this, go to the “recruitment / careers” section on the proper facet of the house web page.
  • Now a brand new page containing numerous vacancies is open to you and you have to go for that one in that you are interested.
  • Examine all records and instructions given at the commercial cautiously.
  • After reading notification, contenders need to fill on-line software form with asked element in correct manner without any sort of mistake.
  • Add virtual pix of photograph and signature, if required.
  • As soon as the application form submitted successfully appliers need to take a printout of submitted utility shape for in addition reference. 28-11-2022.


    Important Dates :- -The Deadline For Online Registration Of Applications Is: 28-11-2022 .

  • Download Notification:-    Click Here

    Application Form :-    Click Here

    Q1. What is the date to submit Uttar Pradesh Power Corporation Limited Apply Online Application Form 2022?

    Ans. The Apply  Apply Online  dates for Uttar Pradesh Power Corporation Limited  is 28-11-2022

    Q2. What is the age limit prescribed for Uttar Pradesh Power Corporation Limited  Recruitment 2022?

    Ans. The prescribed age limit for  Uttar Pradesh Power Corporation Limited  Recruitment 2022 is The candidate’s age should be in between 21 to 40 Years  Years.

    Q3. How can I apply for the Uttar Pradesh Power Corporation Limited Recruitment 2022?

    Ans. You can directly apply for Uttar Pradesh Power Corporation Limited   Recruitment 2022 from the link provided in the article.

    Q4. How many vacancies are  released forUttar Pradesh Power Corporation Limited  Recruitment 2022?

    Ans. A total of 186 vacancies are released for Uttar Pradesh Power Corporation Limited  Recruitment 2022.

    Tuesday, 15 November 2022

    Post Name :- CISF Constable Tradesman Apply Online Form 2022


    Total no of post:-787
    Are you looking to apply for CISF ( Central Industrial Security Force ) Recruitment 2022? You are at the right place. Now you can easily Apply Online. recently the recruitment updates notification about the job and the exam will be conducted for 787 post If you are interested to apply for the job you must upload your resume in Govt news alert and subscribe to Central Industrial Security Force Recruitment. Once you have done then you will get notifications about the latest Central Industrial Security Force recruitment. All the details related to Central Industrial Security Force Recruitment 2022 like Notification, Eligibility, Qualification, Age Limit, Salary, Apply Online, Application Fees, How to Apply, etc are given below.

    Central Industrial Security Force

    CISF (Central Industrial Security Force ) Jobs 2022 Detailed Jobs Information -



    Name of Organization :- Central Industrial Security Force

    No. of Vacancies :- 787 posts

    Name of Post :- Constable Tradesman

    Last Date for Registration :-20-12-2022

    Job Category :-
    Govt Jobs
    Job Location :-
    All India Jobs
    Application process :-
    Online
    Official Website :- www.cisf.gov.in

    Vacancy Details :
    -1. Constable Cook - 304 
     2. Constable Cobbler - 06 
     3. Constable Tailor - 27 
     4. Constable Barber - 102 
     5. Constable Washerman - 118 
     6. Constable Sweeper - 199
     7. Constable Painter - 01
     8. Constable Mason - 12 
    9. Constable Plumber - 04
     10. Constable Mali - 03 
     11. Constable Welder - 03 Back-log vacancies 
     12. Const. / Cobbler - 01 
     13. Const. / Barber - 07 posts 

    Age Limitation :- Candidates The candidate’s age should be in between 18 to 23 Years Candidates age relaxation of the rules of the post For Post wise Age Details Go To Detailed Advertisement

    Educational Education :- Candidates should have done 10th or its equivalent Education from a recognized university. For Post Wise Education Go To Detailed Advertisement

    Selection Process :- All Eligible Candidates will Be Selected Based on Their Performance In Written Exam, Interview Written Exam, Interview .

    Pay Scale :- Applicants who will be selected successfully against this recruitment they will attain impressive and satisfying salary of Rs.21,700-69,100/- .

    Application Fee :- General/Obc Interested candidates for the application fee is here - 100 & All other interested candidates (PH / ST / SC) application fee is here - -Nil

    How To Apply :-
  • Job seekers are fascinated to apply for above mentioned positions first off they need to go through the reputable website this is http://www.cisf.gov.in
  • After this, go to the “recruitment / careers” section on the proper facet of the house web page.
  • Now a brand new page containing numerous vacancies is open to you and you have to go for that one in that you are interested.
  • Examine all records and instructions given at the commercial cautiously.
  • After reading notification, contenders need to fill on-line software form with asked element in correct manner without any sort of mistake.
  • Add virtual pix of photograph and signature, if required.
  • As soon as the application form submitted successfully appliers need to take a printout of submitted utility shape for in addition reference. 20-12-2022.


    Important Dates :- -The Deadline For Online Registration Of Applications Is: 20-12-2022 .

  • Download Notification:-    Click Here

    Application Form :-    Click Here

    Q1. What is the date to submit Central Industrial Security Force Apply Online Application Form 2022?

    Ans. The Apply  Apply Online  dates for Central Industrial Security Force  is 20-12-2022

    Q2.What is the age limit prescribed for Central Industrial Security Force  Recruitment 2022?

    Ans. The prescribed age limit for  Central Industrial Security Force  Recruitment 2022 is The candidate’s age should be in between 18 to 23 Years  Years. 

    Q3. How can I apply for the Central Industrial Security Force Recruitment 2022?

    Ans. You can directly apply for Central Industrial Security Force   Recruitment 2022 from the link provided in the article.

    Q4. How many vacancies are  released for Central Industrial Security Force  Recruitment 2022?

    Ans. A total of 787 vacancies are released for Central Industrial Security Force  Recruitment 2022.

    Monday, 14 November 2022

    Post Name :- IPPB Assistant Manager, Manager, Senior Manager, and Chief Managers Apply Online Form 2022

    Total no of post:-41
    Are you looking to apply for IPPB ( Indian Post Payment Bank ) Recruitment 2022? You are at the right place. Now you can easily Apply Online. recently the recruitment updates notification about the job and the exam will be conducted for 41 post If you are interested to apply for the job you must upload your resume in Govt news alert and subscribe to Indian Post Payment Bank Recruitment. Once you have done then you will get notifications about the latest Indian Post Payment Bank recruitment. All the details related to Indian Post Payment Bank Recruitment 2022 like Notification, Eligibility, Qualification, Age Limit, Salary, Apply Online, Application Fees, How to Apply, etc are given below.

    Indian Post Payment Bank

    IPPB (Indian Post Payment Bank ) Jobs 2022 Detailed Jobs Information -



    Name of Organization :- Indian Post Payment Bank

    No. of Vacancies :- 41 posts

    Name of Post :- Assistant Manager, Manager, Senior Manager, and Chief Managers

    Last Date for Registration :-18-11-2022

    Job Category :-
    Govt Jobs
    Job Location :-
    All India Jobs
    Application process :-
    Online    
    Official Website :- www.ippbonline.com

    Vacancy Details :-
    1. Assistant Manager (IT) - 18
    2. Manager (IT) - 13
    3. Senior Manager (IT) - 08 
    4. Chief Manager (IT) - 02 posts 

    Age Limitation :- Candidates The candidate’s age should be in between 20 to 30 years (Post 1), 23 to 35 years (Post 2), 26 to 35 years (Post 3), 29 to 45 Years (Post 4). Candidates age relaxation of the rules of the post For Post wise Age Details Go To Detailed Advertisement

    Educational Education :- Candidates should have done Bachelor Degree or its equivalent Education from a recognized university. For Post Wise Education Go To Detailed Advertisement

    Selection Process :- All Eligible Candidates will Be Selected Based on Their Performance In Written Exam, Interview Written Exam, Interview .

    Application Fee :- General/Obc Interested candidates for the application fee is here -750 & All other interested candidates (PH / ST / SC) application fee is here -Nil

    How To Apply :-
  • Job seekers are fascinated to apply for above mentioned positions first off they need to go through the reputable website this is http://www.ippbonline.com
  • After this, go to the “recruitment / careers” section on the proper facet of the house web page.
  • Now a brand new page containing numerous vacancies is open to you and you have to go for that one in that you are interested.
  • Examine all records and instructions given at the commercial cautiously.
  • After reading notification, contenders need to fill on-line software form with asked element in correct manner without any sort of mistake.
  • Add virtual pix of photograph and signature, if required.
  • As soon as the application form submitted successfully appliers need to take a printout of submitted utility shape for in addition reference. 18-11-2022.


    Important Dates :- -The Deadline For Online Registration Of Applications Is: 18-11-2022 .

  • Download Notification:-    Click Here

    Application Form :-    Click Here

    Q1. What is the date to submit Indian Post Payment Bank Apply Online Application Form 2022? 

    Ans. The Apply  Apply Online  dates for Indian Post Payment Bank  is 18-11-2022

    Q2 .What is the age limit prescribed for Indian Post Payment Bank  Recruitment 2022?

    Ans. The prescribed age limit for  Indian Post Payment Bank  Recruitment 2022 is The candidate’s age should be in between 20 to 30 years (Post 1), 23 to 35 years (Post 2), 26 to 35 years (Post 3), 29 to 45 Years (Post 4). Years.

    Q3. How can I apply for the Indian Post Payment Bank Recruitment 2022?

    Ans. You can directly apply for Indian Post Payment Bank   Recruitment 2022 from the link provided in the article.

    Q4. How many vacancies are  released for Indian Post Payment Bank  Recruitment 2022?

    Ans. A total of 41  vacancies are released for Indian Post Payment Bank  Recruitment 2022.

    Categories

    Unordered List

    Sample Text

    Popular Posts

    Recent Posts

    Text Widget